background balk logo 2013

      Wilt u een harmonieuze ruimte creëren die de zintuigen voedt en voor een unieke 'beleving' zorgt?

 

      Bent  u op zoek naar een re-styling of nieuw ontwerp voor uw yogastudio?

 

      Zoekt u voor uw nieuwe meditatieruimte of stilteruimte een inspirerend interieur dat ondersteunend is aan het welzijn van                                    

      de gebruikers?

 

      Wilt u een interieuradvies waar de elementen van de inrichting zoals kleur, materiaal en producten perfect op elkaar zijn                            

      afgestemd, zodat  er eenheid, rust en ruimte gecreëerd wordt?

 

 

Sfeerium creëert bewuste en interieurs waarin de beleving, energie, sfeer, gevoelswaarde en het materiële in harmonie zijn. Een holistisch geheel met samenhang tussen westerse inzichten, oude oosterse wijsheden en moderne technologie. De ruimte levert op deze manier een bijdrage aan het welzijn van de eindgebruiker. Het analyseren van de zintuiglijke sfeerbeleving, de werking van kleur en vorm, invloed van licht, gebruik van duurzame materialen, de natuur naar binnen halen, toepassing van de  5 elementenleer en verfrissend design worden gecombineerd tot een krachtig geheel. Of het nu een enkele ruimte is of een groot centrum, Sfeerium helpt u graag om van uw yogastudio, meditatieruimte, stilteruimte of spiritueel centrum een unieke 'beleving' te maken!

Interieurontwerp voor

Yogastudio's  |  Meditatieruimtes  |  Stilteruimtes  |  Spirituele Centra  

Diensten & Mogelijkheden

Hoe gaan wij te werk? Bij Sfeerium kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden om een vernieuwende 'beleving' van uw interieur te maken. Het kan een restyling zijn om uw huidige interieur op een aantal punten op te frissen of een totaalontwerp waarin een groot deel van uw bedrijfsruimte onder handen wordt genomen en een totaal nieuwe ‘look’ krijgt. Beide mogelijkheden kunnen prima in fases worden uitgevoerd. Wij maken voor u een stappenplan afgestemd op uw wensen en houden rekening met uw budget en tijdsplanning. Hieronder volgt een korte samenvatting van een aantal mogelijkheden:

 

1-  Re-styling interieuradvies van uw huidige interieur

Sfeerium kan u helpen met een interieuradvies voor het re-stylen van uw huidige interieur. Vaak kan al met kleine aanpassingen de juiste vernieuwende uitstraling bereikt worden. Verschillende onderdelen worden bekeken in het totale sfeerplaatje, zoals de kleuren en materialen, het meubilair, verlichting, raambekleding, behang, planten en overige decoraties. Wij zorgen ervoor dat alleen de nodige veranderingen worden aangebracht en de juiste producten worden aangeschaft om uw interieur tot een inspirerende ruimte te maken!

 

2-   Interieur ‘Totaal’ inrichting  

Fase 1 > Wij creëren een totaal nieuw interieurontwerp waarin bepaalde ruimtes of uw gehele bedrijfruimte een nieuwe uitstraling krijgt. In dit uitgebreide interieurontwerp kunnen de volgende onderdelen meegenomen worden:

 

        *  Kleur & materiaal advies

        *  Sfeer & stijl advies

        *  Ruimte indeling en plattegronden

        *  Stoffering

        *  Raamdecoratie

        *  Vloeren

        *  Meubilair & accessoire advies

        *  Inrichtingsplan

        *  Energiebalans consult

        *  Ontwerp maatwerk meubilair

        *  Ontwerp (muur) artworks

        *  3d tekeningen van de ruimtes, voor een perfect beeld van hoe uw interieur er uiteindelijk in de praktijk uit komt te zien.

 

 

Fase 2 > Tijdens de realisatie/uitvoering van het project verzorgt Sfeerium de aansturing van derden (aannemers, meubelmakers, schilders, enz) en zorgt voor de bestelling/levering van de producten. Wij begeleiden en coordineren het totale project zodat u er geen omkijken meer naar heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf uit te voeren.

 

3- Huisstijl & Branding ontwerp

Een uitgebalanceerde uitstraling van al uw communicatiemiddelen is erg belangrijk. Naast het interieurontwerp kan Sfeerium voor u de huisstijl & branding vernieuwen of opfrissen. Heeft u al een bestaande huisstijl waar u helemaal content mee bent? Dan zorgen wij ervoor dat deze perfect afgestemd is op de uitstraling van het interieur zodat alle visuele aspecten naadloos op elkaar aansluiten tot in de kleinste details. Dit zorgt voor een consequent en helder beeld naar uw gasten toe. Dit wordt ‘merkbeleving’ genoemd en is de basis van elk goed bedrijf. Wij zorgen ervoor dat er een totale merkbeleving ontstaat door alle visuele grafische elementen van uw huisstijl/ logo te verweven in elementen en materialen in het interieur. Door uw bedrijf als een ‘merk’ in de markt neerzetten krijgt het een krachtige en originele uitstraling naar de buitenwereld toe.

 

4- Fotografie van uw project

Na oplevering van het nieuwe interieur kunt u er voor kiezen uw project door Sfeerium te laten fotograferen. Van grote overzicht foto’s tot unieke kleine details worden gefotografeerd. Deze foto’s kunt u gebruiken voor al uw communicatie middelen, zodat u een reeks foto’s heeft waarmee u toekomstige klanten kan inspireren. Dit kan zijn om op uw website te tonen of voor een artikel in tijdschriften die over uw vernieuwde bedrijfsruimte schrijven.

Bekijk een aantal van onze Yoga- en meditatie interieurprojecten op de pagina 'Zakelijke Projecten' >

Interieurprojecten

Contact

Bovenstaande diensten zijn een greep uit ons aanbod, maar wij kunnen ook voor u een plan op maat maken. Graag staan wij u te woord voor vragen en om vrijblijvend de mogelijkheden van uw project door te nemen.

Neem gerust  contact  op voor meer informatie.  

Sfeerium interieurontwerp  &  'Healing environment'  / Biophilic design

9-SFEERIUM-Noordwijk-Yogastudio-Yogaruimte-interie 1-SFEERIUM-Zandvoort-Yogastudio-Yogaruimte-interie 4-SFEERIUM-Zandvoort-Yogastudio-Yogaruimte-interie 2-SFEERIUM-Noordwijk-Yogastudio-Yogaruimte-interie Yogastudio Noordwijk - Yogaruimte, interieur, inte Interieurontwerp voor Yogastudio's & Meditatieruimtes 3

Nieuws

 

Sfeerium in het tijdschrift Yoga Magazine! 

Yoga magazine, artikel - Sfeerium - Nieuws 1

 

 

Spirituele interieurarchitect, spiritueel holistisch interieur ontwerp.

Energetisch interieurontwerp en advies  'Energie in interieur'.

Feng Shui.

 

 

Yogaruimte inrichten, stilteruimte inrichten, inrichting yogastudio, meditatiekamer inrichten, spiritueel centrum, spiritueel resort.

Interieurontwerp voor Yogastudio's & Meditatieruimtes 2b Interieurontwerp voor Yogastudio's & Meditatieruimtes 1b

De termen 'Healing Environment' en 'Biophilic design' gebruikt men voor ruimtes waar het herstel en welzijn van de mensen ten goede komt, stress vermindert en waar de verbondenheid met de natuur tot uiting komt. Het wordt toegepast in klinieken, spa's, wellness en zorgcentra, maar ook kantoren, restaurants en onderwijs, etc. In de medische wereld komt steeds meer het besef dat lichaam en geest elkaar beinvloeden. Het welzijn en gedrag van mensen wordt mede bepaald door de omgeving, de zintuigelijke beleving van de omgevingprikkels. Een ondersteunend en verzorgend interieur zorgt ervoor dat lichaam en geest op een positieve manier op elkaar aansluiten en dus positief effect heeft op fysieke en psychische aspecten van de mens.

 

Een ontwerp verweven met healing environment en Biophilia kenmerkt een interieur door: de zintuigen te voeden, het gebruik van natuurlijke materialen, bewust kleurgebruik, goede luchtkwaliteit, diversiteit aan texturen, praktische indeling, aanwezigheid van natuur in vorm van 'natuurbeleving', goede akoestiek, geurbeleving en optimaal gebruik van daglicht. Deze elementen worden op een juiste manier gecombineerd zodat een leef & werkruimte ontstaat met een behaaglijke en menselijke sfeer, waar mensen zich op hun gemak voelen. Sfeerium helpt u graag om deze aspecten in uw bedrijfsruimte te creëren!

 

SFEERIUM-interieur-ontwerp-advies-stilteruimte-inrichting-duurzame-materialen-mindfulness-yoga-meditatie-ruimte-1